Een dikke 35 jaar geleden begonnen Gert-Jan Dijkgraaf en Gerard Seugling de eerste praktijk voor fysiotherapie in de Helmerhoek. Ondertussen zijn we sinds december 2016 gevestigd in het mooie nieuwe Gezondheidscentrum Helmerhoek. We zijn uitgegroeid tot zeven fysiotherapeuten die u terzijde staan.

Augustus 2019 is onze zeer gewaardeerde collega en mede praktijkoprichter Gert-Jan Dijkgraaf met welverdiend pensioen gegaan. 

In het gezondheidscentrum is samenwerking met andere disciplines optimaal mogelijk door de korte lijntjes. Tevens bezitten wij verschillende specialisaties in de fysiotherapie. Zodoende is er altijd een gespecialiseerde therapeut aanwezig is die u verder kan helpen met uw lichamelijke klacht. Kijk eens verder voor meer informatie over de specialisaties op de pagina Fysiotherapie!

Onze missie is samen met u te werken aan uw lichamelijke klacht, gericht op uw hulpvraag. Tevens willen we goed bereikbaar zijn in de wijk en willen we u op een persoonlijke en professionele manier benaderen.

Bij fysiotherapie Helmerhoek hechten we veel waarde aan bijscholingen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie. Zo hebben we verschillende fysiotherapeuten in dienst die een masteropleiding hebben gevolgd. Zij zijn in een klein gedeelte van de fysiotherapie expert. Ook hebben we korte lijntjes met andere disciplines in ons netwerk. Daarom is de samenwerking optimaal en kunnen we eventueel doorverwijzen als dit nodig is.

Fysiotherapie Helmerhoek is volledig thuis in de wijk. Wij willen uw vertrouwde partner zijn om uw gezondheid op zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Wilt u de boodschappen weer zelf kunnen doen? Of wilt u weer fit zijn voor uw sportwedstrijd? Wij willen u helpen uw doel te bereiken!