Behandeling

Sportfysiotherapie

Heeft u een sportblessure? Wilt u graag beginnen met sporten, maar weet u niet hoe? Wilt u graag uw sportprestaties verbeteren? Dan bent u bij onze sportfysiotherapeut aan het juiste adres! De sportfysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van sporters. Dit kan op hoog niveau zijn, maar ook de beginnende of recreatieve sporter.

Wat is sportfysiotherapie?

Klachten waarmee u naar de sportfysiotherapeut kunt gaan zijn alle lichamelijke klachten die ontstaan zijn tijdens of na het sporten. Voorbeelden van de klachten zijn:

Onze trainingszaal is in 2021 compleet vernieuwd, zo hebben wij er nu nog meer mogelijkheden om samen met u aan uw doelen te werken!

In onze praktijk werkt Rita Schmidtkunz als sportfysiotherapeut.

Rita Schmidtkunz

Sportfysiotherapeut

E-mail: rita@fysiotherapiehelmerhoek.nl
Telefoonnummer: 053-477 44 88

Op de volgende dagen aanwezig:

Sportfysiotherapie

Beoordelingen van onze patiënten

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze patiënten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Waarmee kunnen we je helpen?