Pilates

Onder leiding van onze sportfysiotherapeute Rita Schmidtkunz wordt aan de houding, de beweeglijkheid en de spierkracht gewerkt. Pilates is een trainingsmethode waarbij het hele lichaam in beweging komt. Er wordt met vloeiende bewegingen gewerkt en de typische Pilatesademhaling wordt geoefend. 

Is Pilates iets voor mij?

Je hele lichaam in beweging

Pilates is niet aan leeftijd gebonden en ook niet aan lichamelijke beperkingen, omdat de oefeningen worden aangepast aan de ervaringen en mogelijkheden van ieder persoon. Het is een uitgebalanceerde methode die uitgaat van respect voor het lichaam en de individuele mogelijkheden. 

Pilates is goed voor je als je:

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Wat moet u allemaal meenemen?

Graag in sportkleding komen en een handdoek meenemen. Pilates wordt op sokken gedaan. Als u een matje heeft, graag meenemen.

Wanneer?

Locatie: Wijkcentrum de Helmer

Kosten

De kosten bedragen:

Pilates

Beoordelingen van onze patiënten

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze patiënten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Waarmee kunnen we je helpen?