Informatie

Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat, eigenlijk alles wat met beweging en houding te maken heeft. Bij de eerste afspraak vindt er eerst een intake en vraaggesprek plaats. Daarna onderzoekt de fysiotherapeut uw klacht en stelt vervolgens samen met u een plan van aanpak op.

Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw persoonlijke verwachtingen, doelen en wensen. Hij maakt samen met u een behandelplan, zodat u weer beter kunt bewegen. De doelen kunnen gericht zijn op het verbeteren van beweging, maar ook het behouden van mogelijkheden en voorkomen van lichamelijke klachten of het verergeren ervan.

De algemeen fysiotherapeut is een allrounder die veel klachten van verschillende kanten bekijkt en gericht kan behandelen. Mocht er specialistische fysiotherapeutische behandeling nodig zijn zal hij/zij natuurlijk een collega bij uw behandeling betrekken.

Loes Bergers

algemeen fysiotherapeut

Nanne Hospers

algemeen fysiotherapeut

Algemene fysiotherapie

Beoordelingen van onze patiënten

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en de service naar onze patiënten. Daarom willen we ook altijd graag weten wat patiënten van hun behandeling vinden, zo kunnen wij eventueel nog betere kwaliteit en service verlenen. Veel van onze patiënten laten een beoordeling bij Zorgkaart Nederland een beoordeling achter. Zie hier ons gemiddelde cijfer.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Waarmee kunnen we je helpen?